Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zi de naștere întreruptă de polițiști. Cheful s-a încheiat cu amenzi

0 266

Polițiștii au aplicat aseară mai multe amenzi în urma desfășurării unui eveniment privat în incinta unui restaurant din Sighetu Marmației.

Aseară, 7 noiembrie, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unei societăți comerciale, de pe strada Dragoș Vodă din municipiu, se desfășoară un eveniment privat cu participarea mai multor persoane, transmit cei de la IPJ Maramureș.

Oamenii legii au intervenit din cauza faptului că prin acest eveniment nu s-au respectat prevederile legale referitoare la unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Echipajul de intervenție a constatat faptul că este vorba despre aniversarea unei zile de naștere, care s-a desfășurat cu participarea a aproximativ 20 de persoane, încălcându-se astfel prevederile HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Administratorul societății comerciale și persoanele prezente au fost legitimate și sancționate. Astfel au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenţionale în valoare totală de peste 24.000 de lei.

Reamintim cetățenilor că având în vedere evoluția situației epidemiologice din România, în conformitate cu legislația în vigoare, în această perioadă nu este permisă organizarea de evenimente private.

Vă rugăm să purtați masca de protecție, să păstrați distanța de siguranță și să respectați toate măsurile luate de autorități pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Suntem la datorie pentru siguranța cetățenilor și vom aplica in continuare legea, în toate situațiile în care se impune luarea măsurilor legale, au mai transmis cei de la IPJ Maramureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More