Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Zi neagră pentru handbalul românesc. Fostă jucătoare de la HCM Baia Mare s-a stins la 32 de ani

1 2.134

Alexandra Rouă, fostă jucătoare la Oltchim Râmnicu Vâlcea, Mureşul Târgu Mureş şi HCM Baia Mare a murit la numai 32 de ani.

Conform axanews.ro și sport.ro Alexandra Rouă, fostă jucătoare la diferite echipe de handbal printre care și HCM Baia Mare s-a stins din viata la numai 32 de ani, nereușind să învingă o boală necruțătoare.

Aceasta e fiica Cristinei Lada Roua, fostul mare portar al Oltchimului, jucătoare care a făcut parte din primele generații de succes ale grupării vâlcene.

S-a dezvoltat ca și jucător la juniorii Oltchimului, dar cea mai bună perioada a carierei a petrecut-o la HCM Baia Mare, echipa cu care a jucat și în cupele europene, în anul 2007. Alexandra a purtat tricoul cu numărul 22 și a jucat impotriva unor jucătoare de clasă mondială, cum ar fi Gro Hammerseng, Valerie Nicolas sau Katja Nyberg.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Stefan Mihut spune

    Trist si dureros si pentru noi,care n-am cunoscut-o ci doar ii stiam numele dintre cele ale echipelor in care a jucat.Sa dispari la o varsta atat de tanara este o tragedie pentru cei ce raman in urma ta.Dumnezeu sa le dea putere sa suporte aceasta lovitura a destinului si celei plecate dintre noi,sa-i vegheze somnul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More