Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Zile de foc pentru pompierii maramureșeni

0 132

Potrivit unui comunicat al ISU Maramureș, în intervalul 19-21 martie, pompierii maramureșeni au intervenit la patru situații de urgență.

Astfel, vineri, 19 martie, pompierii militari au fost solicitați să intervină în Moisei, unde o centrală termică a luat foc.  În urma incendiului au ars un boiler de 800 de litri, instalația electrică din centrală și diverse aparate electrice și electronice. De asemenea, au ars și circa 10 metri pătrați de izolație de perete.

A doua zi, 20 martie, pompierii sigheteni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în urma căruia a ars funinginea dintr-un coș de fum. De asemenea, duminică, 21 martie, pompierii militari din cadrul Detașamentului Baia Mare au intervenit în Baia Sprie, unde o mașină parțial dezmembrată a luat foc. Autoturismul a ars în totalitate.

Nu în ultimul rând, astăzi, la primele ore ale dimineții, pompierii vișeuani, alături de pompierii voluntari, au intervenit cu două echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor, în Poienile de Sub Munte, unde un incendiu a izbucnit în dormitorul unei case din lemn. Focul a distrus circa 80% din casa din lemn, diverse obiecte de mobilier și electrocasnice. Focul a pornit din cauza unei țigări.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More