Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zilele Dejului – Hara a făcut show, Andra playback, iar Connect-R a electrizat publicul FOTO/VIDEO

1 130

someseanul-Zilele Dejului  (16)

Sărbătoarea Zilelor Municipiului Dej i-a avut pe scenă în seara dedicată tineretului pe Semnal M, Hara, Andra și Connect-R, distracția întinzându-se până mult după miezul nopții.

Seara a fost deschisă de trupa Semnal M, care a făcut încălzirea pentru concertul trupei Hara. Solistul Flavius Buzilă a ținut în permanență în priză publicul dejean, care l-a aplaudat la scenă deschisă și pe toboșarul formației, Nunu Racris, originar din Dej.

Încălziți peste măsură de prestația trupei Hara, dejenii au avut parte de o dezamăgire în timpul concertului susținut de Andra. Acuzând că este răcită, artista nu a dorit să dea autografe sau să stea la poze cu numeroșii fani de la Dej, iar pe scenă a făcut mai mult playback. Nici după concert Andra nu a avut chef de fani și a refuzat și dialogul cu presa, motivând că nu dă interviuri pentru că o doare gâtul. Oricum, cei care o îndrăgesc pe Andra s-au distrat pe cinste la concert, în ciuda prestației slăbuțe.

Seara de tineret s-a încheiat într-un mod incendiar cu concertul lui Connect-R. Melodii ca ”Vara nu dorm”, Love is the Way” sau ”Dă-te-n dragostea mea” au fost cântate de miile de dejeni prezenți până  după ora 1 noaptea în Piața Bobâlna.

O filmare deosebită a fost realizată de Studio Magic Star în timpul concertului Andra din aer, în imagini fiind surprinsă toată Piața Bobâlna și atmosfera de la festival.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More