Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zilele Dejului – Hara a făcut show, Andra playback, iar Connect-R a electrizat publicul FOTO/VIDEO

1 16

someseanul-Zilele Dejului  (16)

Sărbătoarea Zilelor Municipiului Dej i-a avut pe scenă în seara dedicată tineretului pe Semnal M, Hara, Andra și Connect-R, distracția întinzându-se până mult după miezul nopții.

Seara a fost deschisă de trupa Semnal M, care a făcut încălzirea pentru concertul trupei Hara. Solistul Flavius Buzilă a ținut în permanență în priză publicul dejean, care l-a aplaudat la scenă deschisă și pe toboșarul formației, Nunu Racris, originar din Dej.

Încălziți peste măsură de prestația trupei Hara, dejenii au avut parte de o dezamăgire în timpul concertului susținut de Andra. Acuzând că este răcită, artista nu a dorit să dea autografe sau să stea la poze cu numeroșii fani de la Dej, iar pe scenă a făcut mai mult playback. Nici după concert Andra nu a avut chef de fani și a refuzat și dialogul cu presa, motivând că nu dă interviuri pentru că o doare gâtul. Oricum, cei care o îndrăgesc pe Andra s-au distrat pe cinste la concert, în ciuda prestației slăbuțe.

Seara de tineret s-a încheiat într-un mod incendiar cu concertul lui Connect-R. Melodii ca ”Vara nu dorm”, Love is the Way” sau ”Dă-te-n dragostea mea” au fost cântate de miile de dejeni prezenți până  după ora 1 noaptea în Piața Bobâlna.

O filmare deosebită a fost realizată de Studio Magic Star în timpul concertului Andra din aer, în imagini fiind surprinsă toată Piața Bobâlna și atmosfera de la festival.

1 Comentariu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata