Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Zilele Dejului încep mâine. Programul pentru prima zi

1 85

someseanul-centru-dej-biserica-reformata

Timp de trei zile, de vineri până duminică, municipiul Dej este în sărbătoare. Prima zi a șirului de evenimente debutează vineri dimineața, cu câteva manifestări cultural-artistice.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, ora 10:00 la Muzeul Municipal. Tot aici vor avea loc expoziția ”Istorie și memorie locală” (prezintă prof. Constantin Albinetz), expoziția ”Pixel-Art” (organizată de Clubul Copiilor Dej și prezentată de prof. Loredana Tomșa), dar și lansarea cărții ”40 pricesne”, de Alexandru Cristea (prezentată de pr. Ioan Mărginean)

Tot începând cu ora 10:00, la Centrul Cultural „Arta”, va avea loc spectacolul de teatru de păpuși pentru copii ”Robo-Bobo cel voinic”.

Manifestările din prima zi a Zilelor Dejului continuă cu seara de tineret. Pe scena amplasată în Piața Bobâlna vor urca trupe și artiști locali, printre care Seso, Gabriela Toma, Atac Verbal, Csobot Adel, MIST, Big City, Rattlejack, iar seara se va încheia cu un concert susținut de Matteo.

Vedeți aici programul complet al Zilelor Municipiului Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. orban petru spune

    Cum sunt tot mai dese ,tam-tam -urile,in Dej,blocind piata Bobilna,pentru berari, colacari,balonari,etc. ar fi cazul ca primaria sa gaseasca un loc mai potrivit acestora si sa nu mai blocheze traficul in piata Bobilna,strazile adiacente devenind INFUNDATE,te face sa injuri involuntar.In ce ma priveste,evit intrarea in Dej ,in zile deocheate prea putin motivat. La blocarea precedenta, am gasit in piata ,duminica,zece tarabe cu Kurtos-kalacs,unul cu baloane,dar traficul blocat .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More