Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zilele Dejului s-au încheiat cu foc de artificii și o uriașă horă în centrul orașului – FOTO/VIDEO

0 115

Angela Rusu Zilele Dejului

Cele șase zile de sărbătoare dedicate aniversării a 800 de ani de atestare documentară a Dejului, s-au încheiat duminică seara cu un foc de artificii și o horă în care s-au prins dejenii aflați în Piața Bobâlna.

Ultima zi din seria celor dedicate sărbătoririi Zilelor Municipiului Dej a fost dedicată folclorului prin cea de-a 37-a ediție a Festivalului ”Samvs”, eveniment prezentat de Mariana Reman.

A fost și cea mai aglomerată zi de festival, mii de dejeni alegând să-și petreacă duminica în centrul orașului pentru a sărbători alături de ceilalți. După frumosul foc de artificii oferit de organizatori, cei prezenți au avut parte de două concerte senzaționale oferite de Aurel Tămaș și Angela Rusu.

Distracția a fost cuvântul de ordine, iar spre final dejenii s-au prins în horă chiar în Piața Bobâlna, alături de Angela Rusu, primarul Costan Morar, viceprimarul Aurelian Mureșan și toți ceilalți, tineri sau bătrâni, care au vrut să încheie așa cum se cuvine o săptămână de sărbătoare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More