Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Zilele Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej, momente de sărbătoare pentru profesori și elevi – FOTO/VIDEO

0 347

zilele lapi dej

La Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej au debutat azi manifestările dedicate împlinirii a 53 de ani de existență a unității de învățământ.

Seria de manifestări dedicate acestui eveniment a început în Sala de festivități a liceului cu cuvântul de deschidere a prof. Dorina Gherman, directorul liceului, care a și realizat în fața celor prezenți prezentarea ofertei educaționale a instituției pe care o conduce pentru anul școlar 2015-2016.

În fața oficialităților locale, cadre didactice, elevi și invitați, prof. Armand Dimitriu, directorul adjunct al LAPI Dej, a prezentat oferta educațională a Clubului Școlar Sportiv, reliefând totodată rezultatele excepționale pe care echipele de volei masculin și baschet feminin ale liceului le-au obținut în ultima perioadă.

După ceremoniile din Sala de festivități, sărbătoarea LAPI Dej a continuat la bustul patronului spiritual al instituției de învățământ, amplasat în curtea liceului, unde protopopul Ioan Buftea a oficiat o slujbă religioasă, invitații au ținut discursuri, iar prof. Valeria Huza a susținut o succintă prezentare a vieții și activității lui Alexandru Papiu Ilarian.

După depunerea de coroane la bustul lui Alexandru Papiu Ilarian, manifestările s-au mutat înapoi în Sala de festivități, unde trupa ”Caracteres” a Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” a susținut spectacolul de teatru ”Dans la vitrine”, piesă pusă în scenă de elevi ai liceului, cu ajutorul profesorilor Ligia Clinciu și Olimpia Buhățel.

Programul de manifestări dedicate sărbătoririi Zilelor Liceului ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej continuă și vineri cu activități pe secțiuni: concursul de matematică ”Leon Birnbaum”; ”Bilingvul în sărbătoare” – prezentare publică a proiectului interdisciplinar din cadrul probei anticipate de bacalaureat cu mențiune bilingvă francofonă; Ziua internațională a biodiversității – Program internațional ENO Tree Planting Day; Karaoke și Festivitatea de premiere a concursului de matematică ”Leon Birnbaum”.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.934086773320757.1073741978.467241263338646&type=1

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More