Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

ZILELE MUNICIPIULUI DEJ 2015: Vezi programul complet!

0 185

afis zilele dejului 2

Primăria Municipiului Dej, organizează în perioada 24-26 iulie manifestările tradiționale Zilele Dejului şi Festivalul „Samvs”, zile care vor fi marcate de activități cultural artistice pentru toate vârstele, 2 zile fiind dedicate muzicii ușoare și una cântecului și jocului popular.
Deschiderea oficială va avea loc vineri, ora 10:00 la Muzeul Municipal, unde vor avea loc expoziții și lansare de carte. Tot începând cu ora 10:00, la Centrul Cultural „ Arta”, va avea loc un spectacol de teatru de păpuși pentru copii.
Programul de sărbătoare va continua sâmbătă, de la ora 10: 00 , cu sesiunea de comunicări științifice “Cultura Populară Someșană” și de la ora 12:00, tradiționalele “Nunți de aur “.
Manifestările continuă de la ora 15:00, în Piața Bobâlna cu spectacole de balet, dans modern, de societate, karate, si recitaluri de muzică.
De la ora 19:40, vor susține concerte: Kiddy, Blazon, Anda Dimitriu & The Band urmați de Guess Who, 3 Sud Est și Delia.
Ultima zi, cea de duminica, 26 iulie, dedicată Festivalului Culturii Populare Someșene „Samvs” debuteaza în Piața Bobâlna, la ora 13:00, cu un concert de fanfară, urmând ca de la ora 14:00 să se desfășoare un spectacol folkloric, protagoniști fiind renumite ansambluri de dansuri populare și îndrăgiți interpreți de muzică populară, seara muzicii populare încheindu-se cu recitaluri susținute de Maria și Mihai Nemeș, Angela Rusu, Cristian Pomohaci, și Dumitru Fărcaș.
Zilele Dejului si Festivalul Culturii Populare Someșene „ Samvs” ediția XXXVIII, vor fi marcate duminică de un foc de artificii.
„ Este un eveniment pe care l-am organizat pentru dejenii de toate vârstele și îi aștept la finalul săptămânii viitoare, vineri, sâmbătă și duminică, să ne bucurăm și să ne destindem împreună la sărbătoarea municipiului nostru.”

afis zilele dejului 1 afis zilele dejului 2

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More