Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zilele Municipiului Gherla – Programul manifestărilor

0 150

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Gherla organizează în perioada 6-12 iunie o nouă ediție a Zilelor Municipiului Gherla, eveniment care va cuprinde manifestări cultural-artistice, concerte, spectacole, expoziții și evenimente sportive.

Majoritatea spectacolelor și concertelor vor fi susținute, ca de obicei, pe scena ce va fi amplasată pe stadion.

Joi, 9 iunie, pe scenă vor urca ansamblurile folclorice din Gherla și împrejurimi, pentru ca vineri scena să fie rezervată soliștilor și orchestrelor de muzică populară. Tot vineri în curtea Muzeului Municipal Gherla va avea loc un concert pop-rock-folk, informează Gherla Info.

Sâmbătă, 11, iunie, pe scena de pe stadion vor face atmosferă pentru publicul gherlean formații de muzică ușoară. După încălzirea făcută de MC Shobo și DJ4Shadow, pe stadion vor putea fi ascultate concertele susținute de Paula Seling & The Band și Direcția 5.

Duminică, în ultima zi de manifestări, Catedrala Armenească va găzdui un concert de muzică clasică, iar pe scena de pe stadion vor avea loc noi recitaluri de muzică populară, pentru ca la final să urce pe scenă PACT by Leo Iorga și Adrian Ordean.

Organizatorii au intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor și a contractării artiștilor, astfel că lista finală a concertelor programate ar putea suferi modificări și, mai ales, adăugiri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More