Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zilele Zalăului. Iris, DJ Project, Bere Gratis și Ana Lesko

1 406

someseanul-Zilele Dejului 2013 (15)

Întruniți în ședință extraordinară, consilierii locali ai Municipiului Zalău au stabilit ieri organizarea zilelor Zalăului, ce vor avea loc în perioada 25-27 iulie.

În cadrul ședinței, consilierii au aprobat reducerea perioadei de sărbătoare propusă inițial de la patru zile la trei, dar și înlocuirea pe lista artiștilor a trupei Voltaj cu cei de la DJ Project.

Un alt subiect aprins discutat pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a fost cel referitor la locația viitoare de desfășurare a Zilelor Zalăului. Mai mulți consilieri locali și-au exprimat dorința ca sărbătorile prilejuite de Zilele Zalăului să nu se mai desfășoare în centrul orașului, iar pentru ediția de anul viitor să fie mutate.

Primarul Radu Căpâlnașiu n-a fost de acord cu propunerea consilierilor și a propus, la rândul lui, realizarea unui sondaj de opinie printre locuitorii municipiului, în care aceștia să fie întrebați dacă doresc ca Zilele Zalăului să se desfășoare tot în centrul orașului, sau dacă vor mutarea sărbătorii într-o altă zonă.

Și în acest an scena va fi amplasată în fața Casei de Cultură a Sindicatelor. Pentru prima zi a evenimentului (25 iulie) manifestările vor fi rezervate formațiilor locale. În 26 iulie vor avea loc marile concerte Iris, DJ Project, Bere Gratis și Ana Lesko, dar și un grandios spectacol de lasere, pentru ca ultima zi, 27 iulie, să fie dedicată ansamblurilor folclorice și interpreților de muzică populară. Ca la orice sărbătoare de acest gen, la finalul manifestărilor va avea loc un foc de artificii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More