Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua aniversară a Direcției Generale Anticorupție, marcată la Bistrița prin acțiuni de informare

0 52

În data de 30 mai, Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) din cadrul Ministerul Afacerilor Interne sărbătorește 11 ani de la înființarea sa, ca structură specializată în prevenirea și combaterea corupției în rândul personalului Ministerului Afacerilor Interne.

La nivel local, D.G.A. este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Bistrița-Năsăud, al cărui sediu se află în mun. Bistrița, Piața Petru Rareș, nr. 1 tel/fax: 0263.203.167.

Pentru marcarea zilei aniversare, în data de 30 mai 2016, în centrul orașului Bistrița, în jurul orei 11.00, ofițerii Direcției Generale Anticorupție — Serviciul Județean Anticorupție Bistrița-Năsăud, împreună cu ofițerii de prevenire a criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și elevi voluntari, vor organiza acțiuni de informare pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la riscurile implicării în fapte de corupție, precum și informarea acestora asupra modalităților de sesizare a unor astfel de fapte. De asemenea, cu sprijinul Poliției Rutiere, participanților la trafic (șoferi și pietoni) le vor fi distribuite materiale informative specifice (flyere).

Cetățenii județului Bistrița-Năsăud care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare la linia gratuită Telverde 0800.806.806, prin e-mail la adresa bistrita.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More