Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua Culturii Naționale și Ziua Mihai Eminescu, sărbătorite la Dej – VIDEO

0 78

Ziua Mihai Eminescu la Dej (1)

La împlinirea a 164 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu, la Dej au fost organizate o serie de manifestări în cinstea Luceafărului poeziei românești și a Zilei Culturii Naționale.

La bustul lui Mihai Eminescu din centrul orașului au avut loc depuneri de coroane de flori și un recital susținut de Trupa ”Vistrian Roman” a Casei de Cultură Dej. S-au recitat poezii și s-au susținut recitale de către elevii Liceului “Constantin Brâncuși” și grupul vocal al Liceului Teoretic “Alexandru Papiu Ilarian”. Tot la bustul poetului au susținut un recital Marin și Petra Grad.

Printre personalitățile prezente la manifestările de azi s-au aflat primarul Costan Morar, viceprimarul Aurelian Mureșan, deputații Cornel Itu și Radu Zlati, consilieri locali, directori și reprezentanți de școli, licee și instituții, mulți elevi, preșcolari și profesori, dar și simpli dejeni care au vrut să aducă un omagiu marelui poet.


Ziua Mihai Eminescu sarbatorita la Dej by Irina Maxim

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More