Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua Curățeniei Naționale la Dej: 600 de saci de gunoi adunați din mai multe zone

0 104

Municipiul Dej se numără printre oraşele care au răspuns prin mobilizare cu ocazia Zilei Curăţeniei Naţionale, în cadrul proiectului Let’s do it Romania.

Desfăşurată în data de 24 septembrie, acţiunea, organizată de Primăria Dej cu începere de la ora 8:00  din faţa primăriei, a avut ca parteneri: şcolile dejene, Apele Române, Rotary Club Dej şi Ocolul Silvic Dej.

La acţiune au participat peste 380 de voluntari care au intervenit la ecologizarea pădurilor din 4 zone Bungăr, Bacău, Tărpiu şi Răchitărie, la finalul acţiunii colectându-se 600 saci cu capacitatea de 120 l, deşeuri.

Evenimentul s-a realizat cu sprijinul Companiei Brantner- Vereş care a asigurat colectarea şi transportul sacilor de deşeuri.

“Şi de această dată a fost o acţiune reuşită, reuşind să demonstrăm că dejenii se mobilizează în folosul comunităţii dând un exemplu pozitiv, care ar trebui urmat nu numai cu ocazia Zilei Curăţeniei Naţionale, ci în fiecare zi. Felicitări tuturor participanţilor pentru implicare”, transmite primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More