Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Ziua Eroilor, marcată la Dej prin ceremonii militare și religioase – FOTO

0 736

Seria manifestărilor a debutat la ”Monumentul Eroilor” din cartierul Ocna Dej, unde la ora 11:15 a fost ținută o slujbă religioasă și au fost depuse coroane și jerbe de flori. Coroane de flori au fost depuse și la Monumentul Eroilor Revoluției din Piața 16 Februarie.

Manifestările au continuat, de la amiază, la ”Monumentul Eroilor” din Cimitirul Dealul Florilor, unde au participat, cadre militare, oficialități locale, reprezentanți ai instituțiilor și partidelor politice dar și elevi ai școlilor dejene sau ai grădinițelor.

După intonarea imnului național, oficierea serviciului religios pentru pomenirea eroilor neamului și depuneri de coroane și jerbe de flori, ceremoniile s-a încheiat la Monumentul Eroilor cu defilarea Gărzii de Onoare.

O parte dintre oficialități s-au deplasat apoi în Cimitirul Mare, la mormântul Eroului căzut la datorie în Afganistan, Maior Iuliu Vasile Unguraș, și aici fiind oficiată o slujbă religioasă și au fost depuse coroane și jerbe de flori.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More