Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua Eroilor Revoluției Române, marcată azi la Dej prin depuneri de coroane și defilarea gărzii de onoare

0 52

Ziua de 22 decembrie este dedicată, ca în fiecare an, ceremoniilor de comemorare a eroilor Revoluției române de la 1989. Și la Dej au fost organizate azi astfel de manifestări, la Monumentul Eroilor Revoluției din Piața 16 Februarie.

În semn de aleasă prețuire pentru eroii Florin Oșan și Kovacs Laszlo, la Dej s-au organizat astăzi la prânz manifestări dedicate Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății.

Evenimentul a debutat cu intonarea Imnului de Stat al României, programul continuând cu alocuțiunea primarul Municipiului Dej, Morar Costan. După oficierea slujbei de pomenire a eroilor Revoluției,  s-au depus la Monumentul Eroilor Revoluției din Piața 16 Februarie coroane și jerbe de flori și la final a defilat garda de onoare.

Zeci de dejeni au dorit în acest an să ia parte la manifestările dedicate Zilei Revoluției, alături de reprezentanți ai Primăriei și Consiliului Local Dej, cabinetului parlamentar Cornel Itu, instituții publice și de învățământ și reprezentanți ai Armatei Române.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1043134479082652.1073742150.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More