Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Ziua Europei, sărbătorită pe bază de repede la Dej. Primarul a fugit să o vadă pe Dăncilă

0 1.236

O sărbătoare care nu prezintă prea mare importanță pentru dejenii de rând, dar care se ține, totuși, din dorința autorităților locale de a da impresia de europenizare, Ziua Europei a fost dată peste cap azi la Dej.

Sărbătoarea Zilei Europei a fost programată inițial pentru azi, la ora 13, în Piața Bobâlna din Dej, unde primarul Costan Morar trebuia să dea startul manifestărilor cu discursul de deschidere.

Au fost anunțate școlile, liceele, grădinițele. profesorii, s-au împărțit invitații, s-au publicat afișele. Toate au rămas bătute în cuie până s-a aflat că Viorica Dăncilă vine în vizită la Cluj-Napoca. Astfel, din marea dorință de a se afla în preajma primei femei prim-ministru al României, primarul Dejului a hotărât devansarea sărbătoririi Zilei Europei.

Aseară, târziu în noapte, școlile și liceele care aveau în sarcină defilarea statelor membre ale Uniunii Europene, fanfara reprezentativă a municipiului Dej, Corala Armonia și toți cei care erau însărcinați cu buna desfășurare a manifestațiilor au fost informați că evenimentul nu va mai avea loc azi la ora 13, ci la ora 11. Asta pentru ca primarul să aibă timp să ducă evenimentul la bun sfârșit și apoi s-o taie repede la Cluj, pentru întâlnirea cu Dăncilă la ora 12.

Bineînțeles, despre modificarea de program nu a fost anunțată populația, presa, alte instituții sau ceilalți dejeni care ar fi dorit să participe la manifestări. S-a făcut, pe bază de repede, s-a bifat ca realizare, și apoi repejor spre Cluj pentru vizita premierului.

dancila psd cluj

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More