Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua Femeii, sărbătorită la Dej. Primarul a oferit flori pentru doamne și dulciuri pentru copii

0 74

Sala Mare a Primăriei Dej a găzduit luni, 7 martie, manifestările de sărbătoare a Zilei Internaționale a Femeii, printr-un amplu program cultural-artistic organizat de Primăria Dej, Consiliul Local Dej și Centrul Cultural ”ARTA”.

Programul manifestărilor a fost deschis de dansatorii clubului ”Latino Angels ” (instructor Alexandru Miheștean) și de trupele „Rebele” şi „Magic Star” (instructor: Maria Szabo), pentru ca apoi pe scenă să urce „Licuricii literari” ai Casei de Cultură – cu un program de dans şi poezie (Coordonator artistic: Mariana Reman).

Momentul a fost continuat de cuvântarea primarului Costan Morar, venit în grabă de la manifestări de la ședința Consiliului Local, pentru a fi alături de sutele de persoane aflate în sala de festivități.

Programul a continuat cu un recital de poezie susținut de Andra Cristorean și Vlad Georgiu, pentru ca apoi audiența să fie încântată de un moment6 de muzică folk, semnat de Marin şi Petra Grad.

Scena din Sala Mare a Primăriei Dej s-a umplut apoi de dansatorii Ansamblului folcloric „Someşana” al Casei de Cultură, care au prezentat momente speciale și apreciate ca Dans de perechi, Joc din Codru, Drag mi-i jocul românesc, Mândră floare someşană (Instructori coregrafi: Lucian şi Reghina Tecar, Coordonator artistic: Doina Sima – Minea), dar și muzică populară interpretată de soliștii Marius Bogdan, Camelia Tămaș și Dana Feherdi.

Orchestra „Someşana” a Casei de Cultură a intrat apoi în scenă, prezentând o suită de orchestră, pentru a-i acompania mai apoi pe soliştii vocali: Anca Suciu, Zina Doboş, Gavril Ciciovan, Claudiu Moldovan, Alina Zanc, Mădălina Mârza, Cristina Beldean – Moşuţan, Felix Gălan și Ioan Dordoi.

La finalul manifestărilor, doamnele și domnișoarele prezente în sală au primit câte o floare din partea primarului Costan Morar, în timp ce copilașii au fost răsplătiți cu dulciuri.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1085675204828579.1073742186.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More