Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua Forțelor Terestre la Dej | Mesajul primarului

0 135

Primarul municipiului Dej, Morar Costan, felicită militarii dejeni cu ocazia Zilei Forțelor Terestre.

Astăzi 23 aprilie, sărbătorim Ziua Forţelor Terestre, al căror patron spiritual este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe – Purtătorul de Biruinţă.

În aceste momente se cuvine să ne amintim cu recunoştinţă şi să cinstim memoria militarilor, din această structură, care şi-au dat viaţa pentru libertatea și independența României și să adresăm sincere omagii tuturor militarilor, din Garnizoana Dej, care au slujit și slujesc cu demnitate țara.

Această zi importantă îmi oferă plăcutul prilej de a-i saluta cu profund respect şi de a le transmite aprecierea şi respectul pentru tot ceea ce reprezintă pentru ţară şi municipiul Dej, pentru profesionalismul şi dăruirea de care au dat dovadă în îndeplinirea misiunilor pe plan naţional şi internaţional și  implicarea în  momentele importante ale oraşului nostru.

Cu ocazia Zilei Forțelor Terestre, care este celebrată astăzi în centrul municipiului,  felicit militarii dejeni pentru dăruirea, curajul și spiritul de sacrificiu dovedit în îndeplinirea misiunilor încredințate, le transmit lor și familiilor lor, un sincer „ La mulți ani”, sănătate, bucurii și multe realizări profesionale.

Primar,

Morar Costan

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More