Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua Internațională a Copilului sărbătorită în Parcul Etnografic Romulus Vuia

0 101

copii pictura parcul etnografic romulus vuia

De 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, în Parcul Etnografic ”Romulus Vuia” din Cluj-Napoca vor avea loc o serie de evenimente dedicate copiilor. Principalul obiectiv al evenimentului il reprezinta promovarea Parcului Etnografic “ Romulus Vuia” in randul tinerilor, prin participarea lor directa la activitatile propuse.

PROGRAM DESFASURARE

12.00 – Deschiderea evenimentului
12,30-14,30 Atelier de pictura “ POVESTI DIN SATUL ROMANESC”

Se pot inscrie copii cu varsta intre 6-18 ani, pasionati de pictura. Monumentele aflate in Parcul Etnografic “Romulus Vuia” transpuse in lucrarile copiilor vor prinde viata prin talentul si imaginatia lor. Fiecare copil va trebui sa-si aleaga cate un monument etnografic, din incinta muzeului. Pe baza cunostintelor dobandite pana in prezent referitor la activitatile zilnice ale romanilor din mediul rural, sa picteze o scena reprezentativa din viata taranului roman.

Cele mai bune lucrari vor fi premiate in cadrul unei expozitii organizate in luna iunie, in cadrul Bibliotecii Judetene “ Octavian Goga”.

14,00 – 16,00 Spectacol de divertisment – “ MUZICA E VIATA MEA”

Spectacol de muzica usoara si populara, oferit celor prezenti la eveniment de cei mai talentati copii din judetul Cluj. In cadrul acestui spectacol copiii apartinand scolilor, cluburilor si liceelor din judet vor avea posibilitatea sa-si etaleze talentul lor muzical.

Cei care doresc sa participe in cadrul uneia dintre cele doua sectiuni ale evenimentului se pot inscrie telefonic, sunand la: 0742466103, sau printr-o scrisoare de confirmare in care sa specifice: numele si prenumele, varsta, numarul de telefon, sectiunea la care doresc sa participe. Scrisoarea va fi trimisa pana cel tarziu 28.05.2013 pe adresa de e-mail: eugentepes@yahoo.com

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More