Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua Internațională a Copilului sărbătorită și la Dej

0 162

copii pictura parcul etnografic romulus vuia

Sala Sporturilor din Dej găzduiește vineri, 31 mai, spectacolul artistic ”Copilărie Fericită”, organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Din cauză că pe 1 iunie Sala Sporturilor din Dej va fi locația concursului național de dans sportiv Cupa Latino Angels, Ziua Copilului se va sărbători la Dej în 31 mai.

La Sala Sporturilor vor avea loc pe parcursul zilei diverse manifestări, spectacole și reprezentații ale copiilor și elevilor de la grădinițele și școlile din Dej.

De asemenea, organizatorii au pregătit și un spectacol de divertisment ”Caravana copilăriei” cu magicianul Christianis, iar la Biblioteca Municipală are loc de la ora 12 Salonul Anual de Desene.

Întregul program al manifestărilor îl puteți consulta în afișul evenimentului.

Finalul spectacolului va fi marcat de o mare surpriza, de o premiera la Dej. Astfel în jurul orei 16.00, copiii vor avea parte de o paradă de păpuşi uriaşe, animatori de personaje din desene animate şi un spectacol de magie şi iluzionism cu animale exotice.

Afis final ziua copilului

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More