Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua Internaţională a Conştientizării Autismului la DGASPC Cluj

0 201

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Complexul Comunitar de Servicii pentru Copilul cu Handicap Cluj – Centrul de Recuperare, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, în colaborare cu prima galerie de street art din Cluj-Napoca – “Launloc” organizează luni, 4 aprilie 2016, cu ocazia Zilei Internaţionale a Conştientizării Autismului, un workshop de street-art.

În cadrul workshopului, copiii care beneficiază de serviciile specializate ale Centrului de Recuperare, împreună şi sub îndrumarea artiştilor galeriei “Launloc” vor picta peretele interior de la intrarea în curtea centrului.

Scopul acţiunii este acela de a oferi copiilor oportunitatea de a-şi exersa şi optimiza propriile capacităţi de relaţionare cu ceilalţi, de a explora şi exprima, prin intermediul creaţiei artistice, diversele trăiri şi sentimente plăcute, stări afective pozitive care vor rămâne astfel imprimate în personalitatea copilului participant la activitate, personalizând mediul în care aceşti copii îşi desfăşoară activităţile specifice de recuperare.

Evenimentul va avea loc la sediul Centrului de Recuperare, str. Fabricii de Zahăr, nr. 51B, începând cu orele 10.00.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More