Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

,,Ziua Jandarmeriei Române” – 165 de ani în slujba cetăţeanului

0 47

jandarm

Vineri, 03 aprilie, în Piaţa Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca, cu prilejul sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române se desfăşoară, începând cu ora 11.00 mai multe manifestări dedicate acestui eveniment.
Programul pregătit cu această ocazie va cuprinde printre altele:
oficierea unui ceremonial militar;
oficierea unui ceremonial religios;
prezentarea unor exerciţii demonstrative;
prezentarea materialelor de intervenţie ale Jandarmeriei, a armamentului şi a altor echipamente şi materiale folosite pe timpul executării misiunilor precum şi a autovehiculelor de intervenţie.

Jandarmeria clujeană susţine programul „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” care se desfăşoară în această perioadă în instituţiile de învăţământ din România.
Considerăm că este un bun prilej pentru a-i familiariza pe elevi cu rolul şi principalele atribuţii ale Jandarmeriei şi, totodată, pentru a-i învăţa ce trebuie să facă pentru a nu deveni victime ale diverselor fapte antisociale.

Jandarmeria clujeană invită reprezentanţii mass-media precum şi pe toţi cei care doresc să ia contact cu activitatea şi misiunile Jandarmeriei, în Piaţa Avram Iancu , vineri, 03 aprilie 2015, începând cu ora 11.00.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More