Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua mondială fără tutun este sărbătorită și la Bistrița

1 105

Kicking the Habit!

31 mai, Ziua Mondială fără tutun va fi marcată vineri și la Bistrița, la Punctul de informare al Direcției Județene pentru Sport și Tineret de pe pietonal.

Cu ocazia Zilei Mondiale fără Tutun, vor fi organizate la Bistrița o serie de activități. Tema de anul acesta este „INTERZICEŢI PUBLICITATEA, FINANŢAREA ŞI PROMOVAREA TUTUNULUI !”.

Organizatorii vor distribui materiale informative cu tematică antitutun, se vor realiza chestionare printre trecători în vederea stabilirii gradului de dependenţă şi a motivaţiei pentru renunţarea la fumat și se vor oferi informații și date de contact privind instituţiile care pot acorda sprijin în vederea renunţării la tutun şi alte droguri.

O altă activitate interesantă este ”mașina de fumat”, iar trecătorii vor primi în schimbul unei țigări câte un măr.

Activităţile de prevenire și antifumat se vor derula și în zona industrială a orașului dar şi în școli. Printre activitățile propuse pentru ziua de mâine se află și concursurile sportive.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More