Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua Națională a României, marcată la Dej. Vezi tot programul

0 200

someseanul-1 Decembrie 2013 la Dej (24)

Primăria municipiului Dej invită dejenii la manifestările organizate luni, 1 Decembrie, pentru a marca Ziua Națională a României.

Activităţile vor debuta în jurul orei 14:00 prin depunere de coroane la bustul Cardinalului Iuliu Hossu din cartierul 1 Mai, iar de la ora 14:40 manifestările continuă în Piaţa Bobâlna după următorul program:

Intonarea Imnului Naţional

Alocuţiunea primarului Morar Costan

Slujbă religioasă

Depuneri de coroane

Defilarea Gărzii de Onoare

Spectacol omagial: „Românie, te iubesc!”

Retragere cu torţe

Foc de artificii

„Ne apropiem de cea mai importantă zi pentru România și pentru noi românii. Pregătirile pentru această zi sunt în plină desfășurare, a fost adus și bradul, simbolul sărbătorilor de iarnă, care va fi împodobit și iluminat, la fel ca în fiecare an de Ziua Națională a României. Vă aștept luni să sărbătorim împreună de ZIUA NAŢIONALĂ, 96 de ani de la Marea Unire din 1918, să  cinstim memoria celor care au contribuit la înfăptuirea Marii Uniri, să ne bucurăm de  momentele pe care le-am pregătit, special, pentru Ziua de 1 Decembrie, iar la final să asistăm la retragerea cu torțe purtate de militarii noștri, de focul de artificii și să pornim instalaţiile de iluminat ornamental pentru sărbători din centrul orașului”, a declarat primarul Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More