Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua Naţională a României sărbătorită la Dej cu spectacol, retragere cu torțe și foc de artificii

0 56

Primăria municipiului Dej invită dejenii la manifestările organizate joi, 1 Decembrie, pentru a marca ZIUA NAŢIONALĂ a ROMÂNIEI.

Activităţile vor debuta în jurul orei 14:40 prin depunere de coroane la bustul Cardinalului Iuliu Hossu din cartierul 1 Mai, iar de la ora 15:00 manifestările continuă în Piaţa Bobâlna unde va avea loc o slujba religioasa, depuneri de coroane, defilarea Gărzii de Onoare urmate de un Spectacol omagial.

Programul dedicat Zilei Naţionale a României se va încheia cu retragerea cu torţe şi foc de artificii.

„1 Decembrie, este cea mai mare zi de sărbătoare pentru noi românii, este Ziua Naţională a României. La fel ca în fiecare an, această zi o vom sărbători împreună în Piaţa Bobâlna, pentru a marca 98 de ani  de la Marea Unire din 1918, pentru a cinsti memoria celor care au contribuit la înfăptuirea ei şi pentru a ne bucura împreună de momentele special pregătite pentru ziua noastră. La final vom admira retragerea cu torţe a militarilor noştri şi focul de artificii”, a declarat primarul Costan Morar.

afis-1-decembrie-page-001

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More