Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită la Dej

0 500

Primăria municipiului Dej invită dejenii la manifestările organizate vineri, 1 Decembrie, pentru a marca ZIUA NAŢIONALĂ a ROMÂNIEI.

Primăria municipiului Dej invită dejenii la manifestările organizate vineri, 1 Decembrie, pentru a marca ZIUA NAŢIONALĂ a ROMÂNIEI.

Activităţile vor debuta în jurul orei 14:40 prin depunere de coroane la bustul Cardinalului Iuliu Hossu din cartierul 1 Mai, iar de la ora 15:00 manifestările continuă în Piaţa Bobâlna unde va avea loc o slujba religioasa, depuneri de coroane, defilarea Gărzii de Onoare urmate de un spectacol artistic.

Programul dedicat Zilei Naţionale a României se va încheia cu foc de artificii și pornirea iluminatului ornamental de sărbători.

„Se apropie cea mai mare zi de sărbătoare pentru noi românii, Ziua Naţională a României. La fel ca în fiecare an și anul acesta la împlinirea a 99 de ani de la  Marea Unire din 1 decembrie 1918, vom sărbători acest moment istoric, în Piața Bobâlna. Vom cinsti împreună  memoria celor care au contribuit la înfăptuirea Marii Uniri şi ne vom bucura de momentele special pregătite pentru ziua noastră. Evenimentul se va încheia tot în atmosferă de sărbătoare cu focul de artificii și pornirea iluminatului ornamental de sărbători.”

 

Primar

Morar Costan

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More