Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua Părinților de Îngeri are loc duminică la Dej și Cluj-Napoca

1 42

ziua parintilor de ingeri dej

Organizaţia E.M.M.A. – Eternul Miracol Materna Alinare, vă invită duminică, 26 mai, de la 17:30, la cea de a sasea ediţie evenimentului “Ziua Părinţilor de Îngeri” – singurul eveniment din România si cel mai mare din lume, de acest gen, de comemorare a copiilor plecaţi prea curând din această lume.

Aşadar, şi în acest an, în aceeaşi zi, la aceeaşi oră, în ultima duminică a lunii mai, Părinţii de Îngeri, apropiaţii acestora şi simpatizanţii E.M.M.A., vor aprinde lumânări şi vor înălţa la cer baloane colorate simultan, în 21 de oraşe din România şi în 4 oraşe din afara ţării, respectiv în Anglia, în Franţa si Germania.

Prin acest eveniment, Asociația EMMA încearcă să ofere părinţilor care au trecut prin drama pierderii unui copil, suportul emoţional de care au nevoie, indiferent de circumstanţele care au marcat această tragedie, deoarece niciun om nu trebuie să treacă singur prin aşa ceva.

Ziua Părinților de Îngeri are o semnificaţie aparte, în mod special pentru părinţii care au pierdut un copil înainte de naştere, momentul înălţării baloanelor simbolizând despărţirea de copilul pe care nu au apucat să-l vadă, să-l ţină în braţe, să-l cunoască, spun reprezentanții asociației.

La Dej, evenimentul va avea loc ca de obicei în Parcul Mic din Piața Bobâlna, iar la Cluj-Napoca în Piața Mihai Viteazul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More