Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua părinților de îngeri, la Dej, cu baloane colorate și lacrimi pentru copilași – FOTO/VIDEO

0 63

Organizația E.M.M.A. a organizat azi, pentru al nouălea an consecutiv evenimentul ”Ziua părinților de îngeri”, prin care se comemorează copiii plecați dintre noi mult prea devreme.

Evenimentul, organizat simultan în minim 16 orașe din țară și din străinătate, este organizat în memoria îngerilor ce nu pot fi uitați, în cadrul singurului eveniment de acest fel din România si cel mai mare din lume, Ziua Părinților de Îngeri.

Părinţii, apropiații acestora, susținătorii și voluntarii E.M.M.A. s-au adunat azi în Parcul Mic din Piața Bobâlna, unde au aprins lumânări în memoria copiilor care nu mai sunt printre noi şi au înălţat, simultan cu toate orașele unde s-au mai organizat astfel de manifestări, baloane colorate ca ritual simbolic de despărţire. Baloanele au purtat numele copilașilor trecuți în neființă sau chiar mesaje de adio din parte celor care au rămas în urma lor și care le duc în continuare un dor sfâșietor.

„Am ales această frumoasă locație, considerând-o ideală pentru evenimentul nostru. Oferă intimitate și, în același timp, este accesibilă celor care vor fi prin preajma noastră, fiind astfel,mai vizibili în ochii opiniei publice. Încet, încet lumea începe să înțeleagă care este rolul și misiunea noastră, si să privească cu alți ochi Părinții de Îngeri care nu doresc să li se plângă de milă, ci doresc empatie și respect față de durerea lor și față de copiii lor din Ceruri” a declarat Bianca Brad, fondatoarea Organizației E.M.M.A.

Momentul cel mai emoționant a fost lansarea baloanelor colorate, care s-au înălțat spre înaltul cerului fiind urmărite cu privirea de ochii înlăcrimați ai celor de la sol, care au rostit încă o dată cu glasurile sugrumate de emoție un adio către copilașii pe care i-au pierdut pentru totdeauna.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1150508745011891.1073742257.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More