Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua Părinților de Îngeri, marcată duminică la Dej

0 101

Mii de părinți, în minim 1​5​ orașe din țară și din străinătate, vor vibra cu dor și durere laolaltă, în memoria îngerilor ce nu pot fi uitați, în cadrul singurului eveniment de acest fel din România si cel mai mare din lume, Ziua Părinților de Îngeri.

Pentru al 10-lea an consecutiv Organizația E.M.M.A. comemorează copiii plecați dintre noi mult prea devreme, duminică, 11 iunie 2017, începând cu ora 17:30 (ora de incepere pentru toate orasele organizatoare din tara).

Ca în toți anii precedenti, și în acest an, în aceeaşi zi, la aceeaşi oră, Parinţii de Îngeri, apropiaţii acestora şi prietenii E.M.M.A., vor aprinde lumânări, iar la ora 18.00 vor înălţa la cer baloane colorate simultan, în cel puțin 15 orașe!
Părinţii, apropiații acestora și susținătorii și voluntarii E.M.M.A. care vor lua parte la eveniment, coordonați și sprijiniți de fondatoarea organizației, Bianca Brad, vor aprinde lumânări în memoria copiilor care nu mai sunt printre noi şi vor înălţa simultan, în toate orașele, baloane colorate ca ritual simbolic de despărţire.

Când sufletul ți s-a înjumătățit, când rămâi doar cu dorul, când de multe ori cei din jur nu reușesc să înțeleagă până la capăt, când ai nevoie de un sprijin necondiționat, când întrebările nu sunt de ajuns și răspunsurile nu sunt suficiente, ai nevoie să îți amintești, să reînveți să zâmbești, să trimiți dragoste către Cer. Vino alături de noi și înalță un mesaj din inimă puiului tău, lasă-te ținut de mână de cei ce împart aceeași durere și privește cum mii de baloane acoperă orizontul.

În DEJ, evenimentul se desfășoară în Parcul Mic din Piața Bobâlna.

Ora de începere pentru toate evenimentele din țară va fi 17.30.

Înălțarea baloanelor se va face la ora 18:00.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More