Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua Părinților de Îngeri, marcată duminică și la Dej

0 26

Pentru al nouălea an consecutiv  Organizația E.M.M.A. comemorează copiii plecați dintre noi mult prea devreme, duminică, 12 iunie 2016, începând cu ora 17:30.

Mii de părinți, în minim 16 orașe din țară și din străinătate, vor vibra cu dor și durere laolaltă, în memoria îngerilor ce nu pot fi uitați, în cadrul singurului eveniment de acest fel din România si cel mai mare din lume, Ziua Părinților de Îngeri.

Părinţii, apropiații acestora, susținătorii și voluntarii E.M.M.A. care vor lua parte la eveniment in Bucuresti, vor fi coordonați și sprijiniți de fondatoarea organizației, Bianca Brad. Ei vor aprinde lumânări în memoria copiilor care nu mai sunt printre noi şi vor înălţa simultan, în toate orașele, baloane colorate ca ritual simbolic de despărţire.

La Dej, pentru al 7-lea an consecutiv, Ziua Părinților de Îngeri se va desfășura începând cu 17,30  în aceeași locație, și anume Parcul Mic din Piața Bobâlna.

Când sufletul ți s-a înjumătățit, când rămâi doar cu dorul, când de multe ori cei din jur nu reușesc să înțeleagă până la capăt, când ai nevoie de un sprijin necondiționat, când întrebările nu sunt de ajuns și răspunsurile nu sunt suficiente, ai nevoie să îți amintești, să reînveți să zâmbești, să trimiți dragoste către Cer. Vino alături de noi și înalță un mesaj din inimă puiului tău, lasă-te ținut de mână de cei ce împart aceeași durere și privește cum baloanele acoperă orizontul.

„Am ales această frumoasă locație, considerând-o ideală pentru evenimentul nostru. Oferă intimitate și, în același timp, este accesibilă celor care vor fi prin preajma noastră, fiind astfel,mai vizibili în ochii opiniei publice. Încet, încet lumea începe să înțeleagă care este rolul și misiunea noastră, si să privească cu alți ochi Părinții de Îngeri care nu doresc să li se plângă de milă, ci doresc empatie și respect față de durerea lor și față de copiii lor din Ceruri” a declarat Bianca Brad, fondatoarea Organizației E.M.M.A.

Ora de începere pentru toate evenimentele din țară va fi 17.30. Înălțarea baloanelor se va face la ora 18:00.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More