Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua, pe ascuns! – Deputații au adoptat tacit un proiect de lege prin care se desfiinţează Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării

0 111

Un nou proiect de lege este adoptat tacit. Deputații au votat, marți, pentru desființarea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Camera Deputaţilor a adoptat tacit un proiect de lege, iniţiat de fostul deputat independent Bogdan Diaconu, prin care se abrogă Legea 48/2002 cu modificările şi completările ulterioare. Prin Legea 48/2002 s-a înfiinţat CNCD, iar abrogarea acestei legi înseamnă desfiinţarea instituţiei, scrie agerpres.ro.

Diaconu a depus proiectul la Parlament la data de 26 septemrbie 2016 și motivează că CNCD, „instituţie bugetară, care a făcut dovada, în decursul anilor, că funcţionează ca o instituţie antiromânească şi antinaţională, fiind un instrument în mâna UDMR şi a altor grupuri de interese, de a anula valorile româneşti, valorile tradiţionale creştine şi drepturile românilor în propria lor ţară”.

Camera Deputaţilor este primul for sesizat, iar Senatul este Cameră decizională.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More