Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua personalului din sistemul administraţiei penitenciare

0 44

PenitenciarulGherla (2)

Ziua Sfinților Apostoli Petru și Pavel, patroni spirituali ai funcționarilor publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare, a fost sărbătorită de membrii personalului Penitenciarului Gherla împreună cu familiile acestora, în zilele de 28 și 29 iunie astfel:

Ziua de sâmbătă, a fost dedicată copiilor lucrătorilor penitenciarului, care au participat la concursurile debiciclete și desene pe asfalt, probe pentru care au fost recompensati cu diplome și premii, iar duminică, personalul unității a participat împreună cu familiile la Slujba Arhierească, oficiată la Capela Penitenciarului Gherla de către Preasfințitul Vasile Someșanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, precum și de elevi ai Seminarului Teologic Ortodox Cluj-Napoca;

Ciclul manifestărilor dedicate Zilei personalului din sistemul administraţiei penitenciare, se va încheiaîn după-amiaza zilei de 30 iunie, prin organizarea unei serbări câmpenești.

În această perioadă au fost recunoscute meritele celor mai buni angajați prin avansarea în gradul profesional următor, înainte de împlinirea stagiului minim, sau prin acordarea unor diplome de excelență, toate în scopul creșterii coeziunii, a satisfacției, precum și a dezvoltării spiritului de corpîn rândul personalului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More