Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua Poliției sărbătorită la Bistriţa Năsăud – FOTO

0 71

ziua politiei-1

Ca în fiecare an, poliţiştii bistriţeni au ales să îşi sărbătoreacă ziua prin organizarea de acţiuni şi manifestări menite să dezvăluie o bună parte din secretele muncii lor. 25 martie 2015 a reprezentat un bun prilej pentru instituţia noastră de a-şi promova profesia de poliţist în rândul tinerilor, de a prezenta dotările Poliţiei, de la arme şi tehnică de intervenţie, până la autospeciale şi de a se „întrece” în competiţii sportive.

Premergător Zilei Poliţiei Române, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud, în colaborare cu Asociaţia Sportivă Club DINAMO 6 Bistriţa-Năsăud, a organizat competiţii sportive de minifotbal şi volei, la care au participat poliţişti din cadrul S.I.P.I., S.R.I., S.P.C.E.E.P.S. BN şi al I.P.J. BN. În urma unor jocuri viu disputate şi spectaculoase, „Cupa Poliţiei 2015- la minifotbal” a fost adjudecată de către tânăra echipă a inspectoratului, iar în cadrul festivităţilor de premiere au fost decernate cupe şi diplome celor mai merituoşi sportivi. La competiţia de volei au participat echipe ale I.P.J .Bistriţa

Năsăud, Brigăzii 81 Mecanizate „General Grigore Bălan” Bistriţa şi ale Liceului cu Program Sportiv-Bistriţa, titlul revenind, de această dată, echipei de volei din cadrul Brigăzii 81 Mecanizate „General Grigore Bălan” Bistriţa.

La data de 25 martie, în cadrul unei şedinţe festive, organizată la sediul inspectoratului, au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim şi la termen, 92 de ofiţeri şi agenţi de poliţie, fiind oferită o diplomă de merit unui poliţist, apreciat de către şeful Poliţiei Române pentru activitatea şi rezultatele sale excepţionale.

Pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Bistriţa, între orele 12.00-14.00, au putut fi admirate motocicletele şi autospecialele folosite de poliţiştii rutieri, precum şi autolaboratorul criminalistic mobil, destinat cercetării la faţa locului, cu tehnica foto-video digitală, trusele specializate şi echipamentele criminalistice necesare descoperirii tuturor tipurilor de categorii de urme existente în câmpul infracţional.
Totodată, a fost organizată o expoziţie a armamentului şi echipamentelor de protecţie din dotarea Serviciului Acțiuni Speciale şi au fost amplasate mai multe standuri şi panouri, unde au fost expuse o serie de fotografii, ilustraţii şi materiale informativ-preventive, specifice activităţii poliţieneşti.
Inspectoratul de Poliție Județean Bistriţa-Năsăud şi-a deschis larg porţile, astfel că sute de copii au aşteptat cu nerăbdare să viziteze birourile de identificări judiciare, expertize şi constatări criminalistice, precum şi camera de anchetă a inspectoratului, şi să poată observa armamentul din dotarea Poliţiei Române.

ziua politieiMai multe imagini în  GALERIA FOTO!

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More