Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua Poliției sărbătorită la Iclod. Sute de copii au luat parte la demonstrații – FOTO

0 120

Ca în fiecare an, poliţiştii clujeni au ales să îşi sărbătoreacă ziua prin organizarea de acţiuni şi manifestări menite să dezvăluie o bună parte din secretele muncii lor. Joi, caravana polițiștilor clujeni s-a oprit la Iclod.

Frumoasa arenă sportivă din localitatea clujeană Iclod a fost joi dimineața gazda unui eveniment inedit. Dacă în anii trecuți Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a ales să sărbătorească Ziua Poliției Române în marile orașe ale județului, în acest an demonstrațiile și manifestările au ajuns și în alte localități.

Joi a fost agitație mare la Iclod, după ce sute de copii, elevi, profesori și părinți au ales să sărbătorească Ziua Poliției Române alături de oamenii legii la arena sportivă din localitate, unde gazdă le-a fost primarul Emil Pîrțoc.

Elevii au putut studia de aproape tehnica prezentată de polițiștii clujeni, au putut urca pe motociclete sau chiar în autospecialele de poliție, au participat la demonstrații practice și au avut ocazia să testeze
autolaboratorul criminalistic mobil destinat cercetării la faţa locului cu tehnica foto-video digitală, trusele specializate şi echipamentele criminalistice necesare descoperirii tuturor tipurilor de categorii de urme existente în câmpul infracţional.

La evenimentul organizat de IPJ Cluj și Poliția Municipiului Gherla au luat parte sute de elevi de la instituțiile de învățământ din Iclod, Mintiu Gherlii, Sic, Țaga, Geaca, Bonțida, Aluniș, Dăbâca sau Vultureni, dar și din alte localități din zonă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More