Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua Porților Deschise la Penitenciarul Gherla. Vezi programul !

0 141

Cu ocazia Zilei lucrătorului de penitenciare, în data de 28 iunie 2016, Penitenciarul Gherla îşi va deschide porţile pentru a permite accesul publicului în interior, după următorul program:

• Ora 10.00 – seria I
• Ora 11.00 – seria a II-a
• Ora 12.00 – seria dedicată reprezentanţilor mass-media

Vizitatorii sunt rugați să dețină asupra lor un document de identitate valabil și să se prezinte cu 30 de minute înainte de formarea seriilor, în vederea realizării actvităților specifice de acces. Deasemenea, reprezentanții mass-media vor avea asupra lor și legitimația de serviciu vizată la zi.

Nu au acces în interiorul penitenciarului minorii care nu au împlinit vârsta de 14 ani, persoanele care au interdicție de acces în penitenciar, potrivit normelor legale, persoanele aflate sub influența băuturilor alcoolice și cele care refuză să se supună controlului specific la intrarea în Penitenciar.

Totodată informăm publicul că accesul în penitenciar cu telefoane mobile, aparate de înregistrat, de filmat, dispozitive electronice de stocarea datelor ori transmiterea acestora la distanță, este strict interzis.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More