Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua Recoltei va fi sărbătorită la Dej în 11 octombrie

0 59

Primăria municipiului Dej organizează duminică, 11 octombrie 2015, Ziua Recoltei. Evenimentul se va desfășura între orele 09:00-18:00, în Piața Agroalimentară și va fi marcat de expoziţia cu vânzare de produse, iar de la ora 12:30 printr-un spectacol artistic.

“Ziua Recoltei, această frumoasă tradiție a municipiului nostru, o vom sărbători și în acest an. Anul acesta este pentru prima dată când manifestările se vor desfăşura în noua noastră Piaţă Agroalimentară , unde cu toţii ne vom putea bucura de expunerea şi promovarea adecvată a produselor oferite de producătorii din zona noastră. Cu acest prilej vă invit să petrecem împreună şi în acest an Ziua Recoltei , să ne bucurăm de produsele noastre tradiționale și de spectacolul de joc şi muzică populară ”.

Ziua recoltei va fi sărbătorită cu o zi mai devreme și la Gherla. Sâmbătă de la ora 9.00 gherlenii sunt așteptați în Piața Agroalimentară, unde va avea loc și un spectacol artistic.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More