Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua și pedeapsa cu închisoarea în Bistrița-Năsăud

0 136

Penitenciarul Bistrița are trei noi locatari. Cele trei persoane au fost condamnate pentru diverse infracțiuni.

În ultimele 48 de ore, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, transmit cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

Astfel, la data de 19 noiembrie, un tânăr de 29 de ani, din Dipșa,condamnat la 2 ani și 2 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, a fost încarcerat de polițiști în Penitenciarul Bistrița. Mandatul de executare a pedepsei închisorii a fost emis de către Judecătoria Bistrița.

Totodată, la data de 20 noiembrie, polițiștii au pus în aplicare un mandat emis de Judecătoria Cluj-Napoca împotriva unui bărbat de 37 de ani, din Bistrița, condamnat la 2 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de fals privind identitatea.

La aceeași dată, a  mai fost pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis împotriva unui  tânăr de 26 de ani, din Chintelnic, condamnat de către Judecătoria Beclean la 1 an de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

Cei trei au fost încarcerați în Penitenciarul Bistrița.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More