Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua Sportului ajunge, la Zalău, la ediția a VI-a

0 87

TenarisSilcotub organizează la Zalău, pe 21 mai 2016, cea de-a VI-a ediție a evenimentului Ziua Sportului, devenit deja tradiție pentru locuitorii orașului.

Ziua Sportului invită întreaga comunitate la linia de start a crosurilor de de 3KM și 10KMPaula Todoran — una dintre cele mai bune alergătoare de ‘cursă lungă’ din țară, se va alătura concurenților, sprijinindu-i în cursa către podium și către un stil de viață sănătos. Pe toată durata evenimentului, atmosfera va fi animată de Cosmin Cernat, gazda Zilei Sportului TenarisSilcotub.

Ziua Sportului este un proiect inițiat de TenarisSilcotub din dorința de a îmbunătăți viața comunităților în care își desfășoară activitatea, asumându-și astfel rolul de intermediar între membrii comunității, de la mic la mare, și sport, cu ale sale recunoscute beneficii pentru sănătate.

‘Deși este un an cu provocări pentru industria de petrol și gaze la nivel mondial și, implicit, pentru afacerea TenarisSilcotub, am decis să să susținem în continuare proiectele care au o influență pozitivă în comunitatea noastră. Ne dorim ca cea de-a VI-a ediție a evenimentului Ziua Sportului să dea startul la mișcare pentru cât mai mulți locuitori ai orașului Zalău.’, a declarat Michele Zucchetti, Director Producție TenarisSilcotub.

Pentru ambele curse, clasații pe podium vor primii premii în bani astfel:

Crosul de 10KM: Locul I — 400 lei / Locul II — 300 lei / Locul III — 200 lei

Crosul de 3KM: Locul I — 300 lei / Locul II — 200 lei / Locul III — Voucher Hervis 150 lei

De asemenea, toți participanții la cros vor intra în cursa cu premii la tombolă.

Startul curselor se va da în Piața 1 Decembrie 1918 din Zalău, conform programului de desfășurare a fiecărei competiții:

Cros de 10KM — înscrierea la fața locului, între 8:00 — 9:30

Start: ora 10:00

Cros de 3KM — înscrierea la fața locului, între 8:00 — 9:30

Start: ora 12:00

Premierea câștigătorilor — 13:00 — 14:30

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More