Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

„Ziua sportului” marcată în Penitenciarul Gherla

0 161

 

Mâine, în cadrul Penitenciarului Gherla se va derula cea de-a III-a ediție a competiției sportive „Ziua sportului”, în care se vor întrece la fotbal-tenis alături de cele două selecționate ale penitenciarului, echipa de jucători profesioniști C.S. Victory Cluj-Napoca și două echipe reprezentative ale comunității locale.

La acest eveniment este invitat și reprezentantul Direcţiei Judeţene Pentru Sport și Tineret Cluj, iar cu această ocazie se vor realiza demersurile necesare în vederea prelungirii Protocolului de colaborare între cele două instituții.

Florin Purice, fost campion mondial la fotbal-tenis, a mai participat la competiții în interiorul Penitenciarului Gherla, alături de echipa în care evoluează și în Campionatul Național de Fotbal-Tenis și a fost puternic impresionat de primirea caldă pe care i-au făcut-o deținuții, de tehnica pe care o au aceștia și de spiritul de fairplay de care dau dovadă în timpul jocului, astfel încât a promis că revine cu plăcere ori de câte ori va avea ocazia.

Activităţile sportive reprezintă un domeniu de real interes în rândul populaţiei carcerale, care oferă valenţe educative semnificative pe lângă menţinerea tonusului fizic, componentă a procesului de echilibrare comportamentală a persoanelor private de libertate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More