Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ziua Sportului sărbătorită prin futnet la Penitenciarul Gherla

0 59

În incinta Penitenciarului Gherla se va organiza în 18 mai tradiționala sărbătoare Ziua Sportului, ajunsă deja la cea de-a V-a ediție.

În programul manifestării, un loc central îl ocupă turneul de futnet la care vor participa cinci echipe. Printre acestea se numără Victoria și JSF, ambele din Cluj, o altă formație din Gherla, dar și două echipe care vor fi alcătuite din persoane private de libertate.

Un ambasador al competiției este fostul fotbalist internațional Ciprian Deac. Participanții vor primi premii și diplome.

Competiția din penitenciar este posibilă grație excelentei cooperări din cadrul unui consorțiu în care se află Penitenciarul Gherla, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj, Asociația Futnet România și CS Victory Cluj.

De remarcat, o dată în plus, aplombul și implicarea lui Daniel Săsărman, cunoscut jucător, arbitru și antrenor de futnet, în acest proiect încărcat de simbolistică.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More