Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zona accidentului mortal de aseară de pe centura Gherla a devenit ”loc de pelerinaj” pentru curioși – FOTO

0 93

Epava autoturismului care a băgat o tânără în mormânt și alți doi tineri în comă în spital atrage mulțimile de curioși pe centura ocolitoare a municipiului Gherla. Mai mulți participanți la trafic se opresc încă de dimineață la locul accidentului pentru a privi sau a face poze, ceea ce a dus la producerea a încă două accidente minore dar și blocarea circulației.

Accidentul de noaptea trecută, în urmă căruia o tânără de 28 de ani din Luna de Jos a murit, iar o prietenă de a ei de 18 ani și șoferul de 23 de ani din Gherla au ajuns în comă la spital, a lăsat în urmă o grămadă de fiare contorsionate pe marginea drumului național 1C, pe raza localității clujene Bunești. Câteva persoane au încercat azi să ridice mașina de la locul accidentului, dar n-au reușit decât să o întoarcă și s-o mute câțiva metri, făcând-o astfel și mai vizibilă pentru participanții la trafic.

Tocmai de aceea, lumea se strânge ca la urs la locul accidentului. Dacă unii dintre participanții la trafic încetinesc pentru a privi de pe geam epava mașinii, provocând astfel blocarea traficului rutier, alții chiar opresc autoturismele pentru a se duce lângă mașină și a vedea urmările accidentului mortal de noaptea trecută, sau pentru a face poze.

Bineînțeles, toate acestea nu fac altceva decât să încurce traficul rutier în respectiva zonă, dar a dus și la producerea câtorva tamponări pe parcursul zilei de azi. Spre seară, situația a devenit și mai dificilă, odată cu aglomerarea circulației de către persoanele din localitățile învecinate, care în fiecare duminică după-amiaza pornesc spre Cluj-Napoca, spre facultate sau locurile de muncă.

Pe tot parcursul zilei echipaje ale Poliției Rutiere Gherla s-au aflat în zonă pentru a monitoriza și controla traficul, dar nici măcar polițiștii nu reușesc să stopeze curiozitatea trecătorilor, care au transformat zona accidentului în loc de pelerinaj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More