Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zona Baltă Dej reinventată. Executantul lucrării a preluat amplasamentul

0 2.426

WiFi gratuit și alte facilități reinventează zona Baltă din municipiul Dej. Amplasamentul a fost predat astăzi executantului lucrării.

Executantul lucrărilor în cadrul proiectului de reamenajare a zonei Baltă a preluat astăzi amplasamentul a cărui imagine ca fi schimbată complet, au anunțat reprezentanții primăriei municipiului Dej. Contractul de finanțare a proiectului a fost semnat în ultima parte a anului 2017. Ulterior s-au desfășurat procedurile de licitație, iar astăzi administrația locală a predat amplasamentul câștigătorului licitației, cel care va executa lucrările de amenajare.

Proiectul a fost depus în anul 2016 în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014 – 2020, Axa 5 și are o valoare de peste 10 milioane lei, aproximativ 2,5 milioane euro, din care contribuția de 2% din bugetul local este de aproximativ 205000 lei (45000 euro). 


În cadrul investiției vor fi amenajate: alei pietonale, zonă destinată locurilor de joacă adresate copiilor de diferite vârste și celor cu dizabilități, zonă destinată activităților de fitness în aer liber, zona destinată socializării, dotată cu internet Wi-Fi. De asemenea vor fi amplasate mobilier urban, stâlpi pentru iluminat, cișmele și va fi amenajat spațiu verde prin plantarea arbori. Pe suprafața de 0,7 ha va fi amenajat un lac de agrement.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More