Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Băutură, scandal în familie și ordine de protecție

0 328

Polițiștii au intervenit la trei cazuri de violență în familie. Una dintre victime a ajuns la spital.

Potrivit celor de la IPJ Maramureș, ieri, la ora 17:05, polițiștii Secției 3 Fărcașa au intervenit în localitatea Corni, unde un tânăr de 27 ani, pe fondul consumului de alcool și-a agresat fizic bunicii.

Aceştia au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar una din victime, bărbatul de 72 de ani, a fost transportat cu un echipaj medical la spital.

Totodată, azi noapte, la ora 00:10, polițiștii Secției 6 Sarasău au intervenit și ei la un scandal în familie produs în Săpânţa. Ajunşi la faţa locului poliţiştii au  identificat un bărbat de 54 de ani, care și-a agresat soția și a amenințat-o.

În ambele cazuri au fost emise ordine de protecție provizorii și s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, tot ieri, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către o femeie despre faptul că soţul acesteia s-a întors la domiciliu şi a încălcat ordinul de protecție emis de polițiști împotriva sa. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More