Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Centrul de vaccinare din Gherla revine la programul de 12 ore

0 93

După ce pe parcursul verii și-a redus programul de lucru, din cauza numărului mic de solicitări pentru imunizare, Centrul de vaccinare din Gherla revine de săptămâna viitoare la programul de 12 ore.

”Cu toate că incidența CoVid -19 din Municipiul Gherla este cea mai mică dintre toate municipiile din județ , numărul cazurilor din oraș este într-o continuă creștere, incidența ajungând astăzi, 24.09.2021, la 1.35/1000 locuitori. Începând de luni, 27.09.2021, centrul de vaccinare din sala de sport a Liceului Kemény Zsigmond Gherla revine la programul de 12 ore, conform programului din imagine”, a anunțat viceprimarul Paul Măhălean.

Începând de marți, 28.09.2021, se va putea administra doza 3, persoanelor care au mai mult de 6 luni de la finalizare schemei de vaccinare.

Doza 3 este ferm recomandată:

  • persoanelor cu risc mare de dezvoltare a unor forme severe
  • persoane vulnerabile: cei peste 65 de ani, cu boli cronice (indiferent de vârstă), persoanele din centrele medico-sociale și alte categorii vulnerabile prevăzute în strategia națională de vaccinare;
  • persoanelor cu risc mare de expunere: personal medico-social și din învățământ.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More