Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

CLUJ: Bărbatul care și-a înjunghiat fiul de 8 ani, externat din spital

0 394

Takacs Gyorgy, bărbatul care și-a înjunghiat fiul de 8 ani, fiind ulterior reținut și arestat, va fi externat din spital și transferat în sistemul penitenciar.

Takacs Gyorgy, tatăl copilului găsit înjunghiat, a fost prins de polițiști marți, în localitatea Filea din județul Cluj. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost internat pe chirurgie toracică, în secția de terapie intensivă. El a încercat să se sinucidă și să își taie venele, dar a fost oprit la timp de polițiști.

„Bărbat, găsit cu plăgi prin înjunghiere, probabil prin autoagresiune. La momentul actual este stabil hemodinamic şi respirator, iar leziunile sunt în curs de investigare. În funcţie de rezultatul investigaţiilor, el va fi direcţionat către o altă secţie a spitalului”, au transmis reprezentanții Spitalului Judeţean Cluj.

Minorul de 8 ani a fost găsit mort marți în mașina tatălui său, parcată pe marginea drumului dintre Lita și Petreștii de Jos, având o plagă prin înjunghiere în piept.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, Flavia Topan, a transmis că evoluția bărbatului este una favorabilă, în ceea ce privește rpnile și urmează să fie externat.

„Din punctul de vedere al traumei, evolutia e favorabilă. Transferul spre sistemul penitenciar va fi decis de catre organele abilitate, in functie de posibilitatile de ingrijire necesare, conform indicatiilor medicale. Din păcate, nu se știe exact când, pentru că externarea lui nu depinde de noi”, a transmis conducerea spitalului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More