Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Congresul USR-Plus. Reprezentanții Dejului au votat democratic conducerea partidului

0 170

Peste 1.200 de delegaţi din întrega ţară au fost prezenți în aceste zile, în București, în cadrul Congresului USR PLUS, pentru a valida noua conducere a partidului.

Congresul USR PLUS a început sâmbătă, în Capitală, după ce vineri, a fost anunțat rezultatul la alegerile online pentru desemnarea președintelui formațiunii, în persoana lui Dacian Cioloș.

Printre cei 1200 de delegați la evenimentul de la Romexpo au fost prezenți și reprezentanți ai filialei Dej a partidului: Alina Meșter (consilier local), Cristi Mare (membri biroul local Dej) și Daniel Bob (președintele USR PLUS Mica).

În cadrul congresului, delegații USR PLUS din toată țara au votat sâmbătă componența noului birou național al partidului. Duminică va fi anunțat rezultatul votului din ziua precedentă și vor avea loc dezbateri privind modificare statutului formațiunii politice.

Europarlamentarul Dacian Cioloş a fost ales în funcţia de preşedinte al USR PLUS, în urma celui de-al doilea tur al alegerilor interne. El a obţinut președinția partidului la o diferență de mai puțin de 700 de voturi: 19.603 voturi, iar contracandidatul său, Dan Barna, 18.908.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More