Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Control la un depozit de material lemnos. S-a lăsat cu o amendă de 5000 de lei

0 175

Un control efectuat la un depozit de material lemnos s-a încheiat cu o amendă de 5000 de lei, dar și cu ridicarea unei cantități de cherestea în valoare de peste 25 de mii de lei.

Conform IPJ Cluj, la data de 13.12.2018, între orele 09:00-15:00, polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, Biroul de Ordine Publica, Serviciului Ordine Publică, Biroul Combaterea Delictelor Silvice și un inginer din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au efectuat un control la un depozit de material lemnos din Câmpia Turzii.

Cu ocazia verificării stocurilor din depozitul de material lemnos, s-a constatat lipsa unei cantități de 38,45 mc cherestea din specia molid.

Administratorul depozitului a fost sancționat contravențional cu suma de 5.000 lei și s-a dispus confiscarea  valorică a unei cantități de 38,45 mc cherestea din specia molid, în valoare totală de 25.684 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More