Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cornel Itu: Enel să ia măsuri care să prevină pe viitor întreruperea furnizării de energie electrică pe termen lung

0 83

Deputatul Cornel Itu, în calitate de secretar al Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare din cadrul Camerei Deputaților, a participat marți la o întâlnire a comisiei cu conducerea Enel, pe tema problemelor apărute ca urmare a furtunii deosebit de puternice care a avut loc în Vestul și Nord-Vestul României în data de 17 septembrie.

”În cadrul discuțiilor a avut loc o analiză detaliată a evenimentelor, iar Comisia pentru politică economică, reformă și privatizare a cerut conducerii Enel măsuri care să prevină pe viitor întreruperea furnizării de energie electrică pe termen lung (chiar și 10 zile în anumite localități) în astfel de cazuri, care, din păcate, nu mai par a fi atât de rare ca în trecut. De asemenea, s-a discutat despre modul în care a acționat compania Enel în cazul furtunii violente care nu doar că a făcut serioase pagube materiale, ci a curmat și vieți omenești, s-a făcut un inventar al investițiilor făcute de companie în ultima perioadă, urmând ca peste două săptămâni să aibă loc o nouă întâlnire, în cadrul căreia conducerea Enel să prezinte date mai concrete cu privire la modul de intervenție în cazuri deosebite, cu privire la investiții și personalul de care dispune”, spune Cornel Itu într-un comunicat de presă.

La întâlnirea de marți au participat din partea Enel: directorul principal al companiei, Georgios Statiss, directorul general al Enel Distribuție Banat, Dobrogea și Muntenia Sud, Federico Panone, precum și alți reprezentanți ai distribuitorului de energie electrică.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More