Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Incendiu în Curtuiușul Dejului. Un adăpost de animale a fost făcut scrum

0 350

Două autospeciale au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un adăpost de animale, din localitatea Curtuiusu Dejului.

Alerta a fost dată în jurul lui 17:10, iar pompierii au găsit adăpostul cuprins în întregime de flăcări. În interiorul acestuia au fost surprinși 11 și viței și cinci porci care nu au mai putut fi salvați.

Bărbatul care îngrijea animale a reușit să salveze un cal și trei viței, suferind arsuri superficiale și câteva contuzii în acest timp. Un echipaj SMURD a fost dislocat la locul evenimentului pentru a acorda primul ajutor calificat bărbatului și pentru a-l transporta la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, intervenția pompierilor a fost sprijinită cu un buldoexcavator și un alt utilaj din gospodăria respectivă. Operațiunile de stingere a incendiului au durat aproximativ cinci ore, iar intervenția rapidă a reușit să oprească extinderea incendiului la casa din apropiere și la 1.000 de tone de fân.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More