Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO/VIDEO – Autocamion răsturnat. Șoferul a rămas prins între caroserie și sol

0 355

Pompierii clujeni au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a răsturnării unui autocamion în afara părții carosabile în apropiere de localitatea Gheorgheni.

Astfel, transmit cei de la ISU Cluj, alerta a fost dată în jurul orei 13:00, iar la locul solicitării au fost dislocate o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ.

Salvatorii au găsit camionul răsturnat în afara părții drumului, la aproximativ 30 m față de carosabil. Șoferul a rămas încarcerat, cu capul prins între caroseria camionului și sol.

Pompierii au acționat pentru a stabiliza și ridica autovehiculul, astfel încât să nu agraveze leziunile bărbatului, cu vârsta de aproximativ 60 de ani, după care au acționat pentru descarcerarea și extragerea acestuia din cabina camionului.

Echipajul SAJ a acordat asistență medicală bărbatului pentru stabilizarea și transportul acestuia la spital, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Bărbatul era conștient, însă prezenta răni multiple.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More